top of page

UNA EXPERIÈNCIA IMMERSIVA ESPECTACULAR El Centre d’Arts Digitals IDEAL estrena la seva tercera producció immersiva de gran format centrada en l’obra de KLIMT. Una estrena absoluta que convida els espectadors a submergir-se en la vibrant Viena del canvi de segle per viure en primera persona l’evolució de l’obra de KLIMT i del seu món. Projeccions immersives de gran format amb més de 1000 metres quadrats de pantalla, experiència amb ulleres de realitat virtual, espais expositius i eines interactives conformen una proposta cultural ambiciosa i espectacular per a tots els públics que permet a l’espectador sentir-se dins de les pintures i dels edificis que KLIMT va decorar.
4 visualizaciones0 comentarios1982.

A Broadway s’estrena el musical Cats, d’Andrew Lloyd Webber, a partir de la col·lecció de poemes Old possum’s book of practical cats, de T.S. Eliot. Un musical que es va representar gairebé 18 anys, fins al 10 de setembre del 2000.
1992.

A Madrid s’inaugura el Museu Thyssen-Bornemisza.

2009.

L’escriptora alemanya d’origen romanès Herta Müller és guardonada amb el premi Nobel de literatura. La seva obra tracta de les condicions de vida a Romania durant la dictadura de Ceaucescu.


(Font: El Punt Avui)


11 visualizaciones0 comentarios

El dimarts 5 d'octubre,els alumnes de 2n de Batxillerat van visitar dues exposicions temporals que es poden veure actualment a Palafrugell. La primera, sobre Gaudí, Miró i el fotògraf Joan Gomis a la Fundació Vila Casas, amb obres originals cedides per la Fundació Miró. La segona, sobre l'obra de l'artista Floreal Redresa, al Museu del Suro. La mostra recull una selecció execel·lent de pintures de l'activista i pintor expressionista, d'arrels plafrugellenques.

8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page